Hvem står bak?

In My Experience er et nasjonalt pilotprosjekt som er initiert av studiebynettverket StudyTrondheim. Prosjektet har fått tilskuddsmidler fra Helsedirektoratet, og utføres i samarbeid med byens studenter, Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim (Sit), Trondheim kommune og forskningsmiljøer ved NTNU.

sit-logo.svg      study-tr.svg     velferdstinget.svg

Studentambassadører

Vi har med oss studentambassadører som bidrar til å lage arenaer for samskaping og samle inn erfaringer fra medstudenter.

Studentene har vært med på å utvikle prosjektet fra start, og du kan bli mer kjent med motivasjonen deres for å bli med her:

Studentenes stemme er viktigere enn noen gang | SitIME-gruppebilde1.jpg

Gjennom prosjektperioden har vi hatt med oss en mangfoldig og dyktig gjeng som har bidratt til prosjektets utvikling. De har stilt opp med sine styrker, godt humør, stå-på-vilje, engasjement og omsorg for å skape gode studentliv for alle. Takk til 

  • Simon Sætre Borchgrevink (statsvitenskap og entreprenørskap)
  • Johan Grøgaard (statsvitenskap)
  • Tamra Coward (rådgivningsvitenskap)
  • Rikke Meinich (arkitektur)
  • Jenny Langset Hustad (folkehelse)
  • Henrik Vanvik-Hovstein (musikk og rettsvitenskap)
  • Martine Ek Strøm (sykepleie og HR)

Prosjektleder

Fra 01.08.2020 til 31.03.2023: Siri Bjaarstad

Veronica Skjetlein gikk inn i rollen som prosjektleder for In My Experience fra 1.september 2023. Hun kom fra rollen som strategisk rådgiver i Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim (Sit). Der har hun jobbet med å skape meningsfulle studentliv de siste seks årene, og har lang erfaring fra strategi- og utviklingsarbeid med offentlige og private organisasjoner. 

344700717_973410410334156_1944055162562640844_n.jpg

Hun kan kontaktes på veronica.skjetlein@sit.no eller +47 934 39 777!

Prosjektgruppa

Koordineringsteamet i StudyTrondheim står bak IME-prosjektet og vi jobber daglig sammen med ulike aktører Trondheim for at det skal bli Nordens beste by å studere i. På bildet ser du tidligere pådriver Ann Marit Longva fra Trondheim kommune, prosjektets første prosjektleder Siri Bjaarstad fra Sit, Maren Emilie Hellem Kronlund fra Sit og Michael Li Stene fra Velferdstinget i Gjøvik, Ålesund og Trondheim!

I 2023 består prosjektgruppa av Eirik Sande (pådriver i Trondheim kommune), Veronica Skjetlein (prosjektleder for IME), Maren Emilie Hellem Kronlund (Sit) og Madelen Nymoen (Velferdstinget).

bilde1.jpg

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.